Количка
Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Ползата от Memory Пяната в Обувките

Ползата от Memory Пяната в Обувките

Memory пяна в обувките - какво всъщност представлява тя?

 

Подметките и стелките, изработени от memory пяна, имат способността да се адаптират към формата на ходилото. Това спомага за намаляването на напрежението в долната част на тялото. Често срещана комбинация при моделите на марките, които ние предлагаме е съществуването на комбинация между memory пяна и “арки” за стъпала. Тази комбинация спомага да се подобри позицията на крака и да се предотвратят проблеми като плосък ход. Чрез избора на обувки с memory пяна, вие намалявате напрежението върху ставите и мускулите си. Най - често обувките се използват от хора с дюстабан. 

 

Какво е дюстабан?

 

Дюстабанът е състояние, при което костта на петната (petna kost) е възпалена. Това може да причини сериозна болка и дискомфорт при ходене. Симптомите включват болка в областта на петата, влошена след дълги периоди на стоене или ходене. Един от начините да намалят вредите от дюстабан е ползването на продукти с memory пяна. Погледнете нашите най - продавани модели, които са създадени за комфорт на стъпалото.

 


Защо да изберете обувки с memory пяна?


Обувките с memory пяна не само осигуряват необходимата опора на ходилата, но се отличават със стил и комфорт. Те са популярен избор сред хората с различни проблеми в стъпалата. Проектирани са за удобство, комфорт и подпомагането на дейностите на всеки от нас в ежедневието. Разгледайте и изберете подходящия модел за Вас в нашия сайт - https://rbwalking.bg/ - и изберете този, който ще ви помогне да се движите свободно и без болка.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари