Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

ADIDAS

Началото на немския гигант Адидас е поставено от Адолф “Ади” Даслер в средата на миналия век. От тогава до сега марката винаги е асоциирана с иновации в областта на спортното облекло и обувки, използвайки “магическа формула” - личната среща със спортистите.

Партнирайки си с най-добрите в бранша, Adidas достига челните нива по производство на екипировка с изчистен и функционален дизайн, за спорт и ежедневие!

154
продукти

NIKE

В зората на спортната революция Филип Найт и учителя му Бил Бауърман обединяват сили, за да създадат марка обувки под името Blue Ribbon Sports. Днес е позната като Nike - световноизвестният бранд за обувки, дрехи, аксесоари.

Марката е сред водещите производители на спортни облекла, обувки и аксесоари, известна със своите иновации в екипировката и участието в спортната култура. Видни спортисти носят марката със слоган “Just do it”.

17
продукти

PUMA

Повече от 65 години Puma се е утвърдила в създаването на продукти с за най-бързите спортисти на планетата. Puma  предлага високоефективно техническо оборудване и продукти за активния начин на живот, вдъхновени от спорта, в категории като футбол, бягане, фитнес тренировки, голф и моторни спортове.

Компанията също така участва във вълнуващо сътрудничество с известни марки, за да внесе иновации и изтънчен дизайн в света на спорта. Компанията дистрибутира своите продукти в повече от 120 страни.

109
продукти

Lumberjack

През 1979 година, когато предприемчив занаятчия от Верона пътува до Северна Америка и остава впечатлен от дивата природа на тези митични места с необятни зелени площи, дълбоки кристални езера и гъсти кленови гори, се ражда вдъхновението на бранда -  хармонията на природата и градската среда.

 

След като се завръща в Италия, той решава да прехвърли този дух и естетика, вдъхновен от екипировката на канадските рейнджъри, пазители на тези красоти - Lumberjack.

94
продукти

REEBOK

Започнал с колекция шпайкове, достигнала до челните места по продажби на спортна екипировка - брандът Reebok. Историята му започва с Джозеф Фостър - създателя на марката и първата колекция. От тогава до 1895 година, той изработва ръчно доказалите се иновативни обувки на най-добрите атлети в света. По-късно марката успява да разшири продажбите си навсякъде по света благодарение на безупречното качество на моделите си.

Продуктите на бранда се отличават с креативен дизайн, но същевременно отразяват градската култура и традицията в спорта. Мотото "Fit for Life" е основната концепция, която се изгражда около спорта и лайфстайла и превръща Reebok в един от топ брандове за спортна екипировка.

50
продукти

UNDER ARMOUR

Under Armour е основана от Кевин Планк, бивш лидер на университетски футболен отбор, с една проста, но успешна визия - да помогне на спортистите да са най-добрите. Започнала с продажби от врата до врата, в наши дни марката е сред водещите производители на спортна екипировка.

Широко призната за световен лидер в производството, в обувките, екипировката и аксесоарите на Under Armour се крие идеята да направи спортистите по-добри, по-силни и фокусирани, за да побеждават.

11
продукти

U.S. Polo Assn.

Бранд, създаден през 1890 г. и вдъхновен от величествената игра на кралете – поло, превърнала се в начин на живот, пренасящ природата в града!

 

Мисията на US.Polo Assn. е точно това – в градския начин на живот да бъде пренесен духът и аристократизма на полото!

39
продукти

LOTTO

В Италия е създаден Lotto -марката, която промени света на спортното облекло и обувки. Известна с логото си, пресъздаващо футболно игрище и тенис корт, Lotto предоставя висококачествени обувки и облекла, вдъхновени от световно известни спортисти.

Иновативна и качествена, марката е популярна сред спортисти и хора, ценящи комфорта и стила по време на тренировка или ежедневни занимания.

4
продукти

KAPPA

Компанията в началото тя произвежда само бельо, но с времето започва и производство на спортни облекла и обувки. Създадена под името Maglificio Calzificio Torinese (MCT), през 60-те години е прекръстена на Каппа - добре познатата на всички марка с качествени, удобни и новаторски обувки и спортни облекла.

Марката е известна и със своя автентичен и разпознаваем стил, вдъхновен от спорта и уличната мода.

2
продукти

McKENZIE

McKenzie е американска компания, основана през 1964 г. Първоначално фокусирана върху производството на ски оборудване, с течение на времето компанията разшири продуктовата си гама, за да включва производството си на спортни облекла и обувки.

Днес McKenzie е известна със своя ангажимент за създаване на висококачествени продукти, които подобряват представянето на спортистите и отговарят на техните специфични нужди.

1
продукти

VANS

Основана от Пол Ван Дорен, Vans започва своята история като производител на обувки за скейтбордисти.. Бързо придобила популярност, Vans създава някои от своите иконични модели като Vans Authentic, Vans Era и Vans Old Skool.

В наши дни марката е популярна, предлагайки разнообразие от облекла, обувки и аксесоари, отразяващи нейния уникален и неповторим стил.

1
продукти

Jack & Jones

В Италия е създаден Lotto -марката, която промени света Jack&Jones е датска марка, част от Bestseller A/S. Основана в близкото минало, марката може да се определи като нарицателно на денима в мъжката мода.

Jack&Jones е известна със своя смел, модерен и ежедневен стил, включващ модерни и класически дънки, тениски, обувки и други продукти, предпочитани от много хора.

1
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти