Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Lumberjack - Италиански Бранд с Канадски Произход

Lumberjack - Италиански Бранд с Канадски Произход

Историята и започва от 1979 година. Предприемчив италианец пътува до Северна Америка, където вижда и остава впечатлен от дивата природа на тези митични места с необятни зелени площи, дълбоки кристални езера и гъсти кленови гори. В това пътуване се ражда съчетанието между природата и градската среда. След завръщането си в Италия, той пресъздава този дух и естетика, вдъхновени от канадските рейнджъри в марката Lumberjack.

 

Хармонията на природата и модата се откриват в моделите обувки на Lumberjack.  Благодарение на качествената изработка, новаторския дизайн и удобството, за което допринасят обувките, марката набира популярност още през първите си години.

 

”River Boot” - моделът, който превръща марката в икона на стила през 80-те години в Италия е вдъхновена от обширните гори в Канада, които са дом на дърводобивната индустрия.

Lumberjack River Nub - Кафяви Боти с Шита Подметка

Към момента, Lumberjack успяват да представят ценностите си по нов модерен начин, който съчетава стилни и функционални продукти, съчетани с модните тенденции.

 

 

 

 

Моделите на марката представляват отлично качество спрямо цената им. Популярността и достига световни мащаби, а потребителите и стават все повече и повече.

Разнообразието от спортни обувки, туристически или ежедневни, подходящи за града, предоставя избор за всеки един повод. Lumberjack е ненадминат избор за комфорт и практичност, съчетани с духа на канадските рейнджъри.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари